slika profila

Irena

ikonica lokacije
Zagreb

Pozdrav svima! Studentica sam diplomskog studija Povijesti, a prethodno sam pohađala Klasičnu gimnaziju. Osim instrukcija iz povijesti, nudim instrukcije iz latinskog, starogrčkog te engleskog jezika, a moguće su i pripreme za maturu iz engleskog jezika i povijesti. Oko načina nastave,...

Više o instruktoru strelica

Instrukcije iz latinskog jezika za osnovnu i srednju školu

Instrukcije iz latinskog jezika za osnovnu, srednju školu i fakultet, pomoć pri pisanju zadaća i savladavanja gradiva s nastave, kao i priprema za ispite. Za fakultete pri učenju romanskih jezika koji traže položen latinski tečaj.

Studentica sam diplomskom studija Povijesti, a prethodno imam završenu Klasičnu gimnaziju odakle i interes za latinskim jezikom :) Komunikativna, prijateljski nastrojena i imam smiren pristup problemu s kojim se dijete/učenik/student koji ga ne može savladati susreće. Potrebno je imati udžbenik/materijale iz kojih treba učiti za ispite, a daje vam ih profesor, kako bi na instrukcijama učili iz dobrih izvora, a ostalo se sve možemo dogovoriti. Sve napomene koje su esencijalne za razumijevanje djeteta i kako ono najbolje uči mi možete reći s potpunim povjerenjem. Za fakultete na kojima je potrebno položiti tečaj latinskog jezika u svrhu učenja nekog od romanskih jezika potrebno je samo reći koje se gradivo trenutno uči, kako bih se mogla pripremiti za instrukcije. Također se možemo dogovoriti o instrukcijama u grupi, ako vas više polaže isti ispit. Molim javiti se na broj jer se mailovi nekada zagube. Hvala!

ikonica sata

Cijena po satu

ikonica kalendara

Dostupnost

Radni dani
Vikend
Jutro
ikonica kvačice
ikonica kvačice
Poslijepodne
ikonica kvačice
ikonica kvačice
Večer
ikonica stopa
ikonica stopa

Kontakt

Telefon
ikonica telefonske slušalice
0979010588
WhatsApp
whatsapp ikonica
0979010588
ilustracija za kontakt instruktora

Ostali oglasi instruktora Irena

KONTAKTIRAJ ME!