slika profila

efemmes

ikonica lokacije
Zagreb

Student sam Filozofskog fakulteta u Zagrebu sa širokim interesima, između ostalog držim instrukcije kako bih se profesionalno usavršio, naročito u aspektu komunikativnosti ali i kako bih si potpomogao studiranje. Stalo mi je do individualnog pristupa i razjašnjavanja stvari koje neki...

Više o instruktoru strelica

Instrukcije iz sociologije i pripreme za maturu

Prilagođen, interaktivan i individualan pristup, radimo po materijalima po kojima radi učenik. Student Filozofskog, komunikativan sam, i imam iskustvo u radu s mladima kroz razna volontiranja. Probni sat možemo održati po cijeni od 6 eura.

Student Filozofskog fakulteta nudi instrukcije iz hrvatskog jezika i književnosti, engleskog, geografije, povijesti, sociologije te politike i gospodarstva za osnovnu i srednju školu. Također pomažem pri pripremama za maturu iz navedenih predmeta. Osiguravam i zalažem se za prilagođeni, interaktivni i individualan pristup, radit ćemo po materijalima po kojima radi učenik. Komunikativna sam osoba te imam iskustvo u radu s mladima kroz razna volontiranja i projekte. Instrukcije održavam online ali ukoliko sam u mogućnosti doći na lokaciju možemo se dogovoriti. Probni sat možemo održati po cijeni od 6 eura. Regularna cijena je 8 eura za jedan školski sat. Otvoren sam za dogovore i komunikaciju.

ikonica sata

Cijena po satu

ikonica kalendara

Dostupnost

Radni dani
Vikend
Jutro
ikonica kvačice
ikonica kvačice
Poslijepodne
ikonica kvačice
ikonica kvačice
Večer
ikonica kvačice
ikonica kvačice

Kontakt

Telefon
ikonica telefonske slušalice
0976668610
Email
ikonica omotnice
filipmarko1.srdic@gmail.com
WhatsApp
whatsapp ikonica
0976668610
ilustracija za kontakt instruktora

Ostali oglasi instruktora efemmes

KONTAKTIRAJ ME!