slika profila

Domagoj

ikonica lokacije
Zagreb

Stalnim korištenjem MS Excela, znam koliko to može biti zahtjevno i kompleksno. S dugogodišnjim iskustvom u velikim poduzećima i korištenjem MS Excela kao glavnog alata u izradi statistika, raznih reporta i izvještaja, stekao sam dovoljno znanja da vam pomognem i...

Više o instruktoru strelica

Instrukcije iz MS Excela

Znanje i iskustvo direktno iz korporativnog svijeta. Sve što ćemo prolaziti je potpuno praktično i primijenjivo, kako u privatnom, tako i u poslovnom aspektu. Od grafova pa do pivotica i kompleksnih analiza.

Stalnim korištenjem MS Excela, znam koliko to može biti zahtjevno i kompleksno. S dugogodišnjim iskustvom u velikim poduzećima i korištenjem MS Excela kao glavnog alata u izradi statistika, raznih reporta i izvještaja, stekao sam dovoljno znanja da vam pomognem i olakšam daljnje korištenje Excela. Od lakših formula (SUM, AVERAGE), težih (Nested IFs, XLOOKUP, VLOOKUP, SUMPRODUCT) pa sve do pivot tablica i power query-ja. Bonus, na kraju svakih instrukcija ću vam pokazati nekoliko prečaca, kao i Tip&tricks koji će vam olakšati rad u Excelu i uštedjeti vrijeme.

ikonica sata

Cijena po satu

ikonica kalendara

Dostupnost

Radni dani
Vikend
Jutro
ikonica stopa
ikonica kvačice
Poslijepodne
ikonica stopa
ikonica kvačice
Večer
ikonica kvačice
ikonica kvačice

Kontakt

Telefon
ikonica telefonske slušalice
0916152616
Email
ikonica omotnice
zerecdomagoj@gmail.com
WhatsApp
whatsapp ikonica
0916152616
Viber
viber ikonica
0916152616
ilustracija za kontakt instruktora

Ostali oglasi instruktora Domagoj

Instruktor nema ostalih oglasa.

KONTAKTIRAJ ME!