predmet ikonica

Oglasi za instrukcije iz Engleskog

strelica

Instrukcije iz engleskog – savladaj engleski uz vrhunske instruktore!

Kada se susretnemo s izazovom učenja engleskog jezika, često tražimo najbolju metodu kako bismo ostvarili zavidne rezultate.

Pomoć pri učenju engleskog jezika može doći u različitim oblicima: online tečajevi, mobilne aplikacije, tradicionalni razredi i, naravno, instrukcije iz engleskog jezika.

Ali što točno podrazumijevamo pod pojmom “instrukcija iz engleskog” i kako se instrukcije razlikuju od ostalih metoda učenja?

superjunak bez moći s dronovima ilustracija

Prednosti instrukcija iz engleskog

Instrukcije iz engleskog jezika nude niz prednosti u usporedbi s tradicionalnim oblicima učenja.

Evo nekih ključnih razloga zbog kojih se mnogi odlučuju za ovaj pristup:

instruktor i učenica ilustracija

Individualni pristup

Jedna od najvećih prednosti instrukcija iz engleskog je prilagodljivost učenju. Instruktori mogu prilagoditi lekcije prema specifičnim potrebama i ciljevima svakog učenika, bilo da je riječ o usavršavanju konverzacijskog engleskog, pomoći u pisanju, gramatici ili pripremi za ispite.

instruktor i učenica dolaze do ideje ilustracija

Intenzivna interakcija

S obzirom da instrukcije često uključuju jedan-na-jedan nastavu, učenici imaju više prilika za interakciju. To ne samo da potiče aktivno učenje, već omogućuje i brzo ispravljanje grešaka te stvaranje snažne jezične osnove.

sat pokazuje vrijeme ilustracija

Fleksibilnost u rasporedu

Za razliku od redovnih tečajeva koji imaju fiksne termine, instrukcije iz engleskog često pružaju veću fleksibilnost kada je riječ o odabiru vremena i mjesta održavanja lekcija. Ovo je posebno korisno za zaposlene osobe ili one s promjenjivim rasporedom.

čitanje knjige ilustracija

Prilagodljivi materijali

Dok tradicionalni tečajevi često koriste standardizirane udžbenike i materijale, instrukcije iz engleskog omogućuju upotrebu različitih resursa prilagođenih svakom učeniku. Ovo može uključivati članke, video materijale, glazbu ili čak specifične tekstove relevantne za interese i potrebe učenika.

dijalog na engleskom ilustracija

Personalizirana povratna informacija

Instrukcije iz engleskog omogućuju kontinuiranu i trenutnu povratnu informaciju. Instruktori mogu odmah prepoznati i ispraviti problematična područja, pružiti savjete i strategije te motivirati učenike na svakom koraku njihovog jezičnog putovanja.

Zašto odabrati instrukcije iz engleskog?

Instrukcije iz engleskog jezika sve više postaju prvi izbor mnogih koji teže savladavanju ovog globalno dominantnog jezika. Razlozi su brojni, a evo nekoliko ključnih aspekata koji ovaj pristup čine posebno privlačnim:

 1. Usmjerenost na pojedinca
  Jedno od najvažnijih obilježja instrukcija iz engleskog je sposobnost instruktora da prepozna individualne potrebe, ciljeve i izazove svakog učenika. Za razliku od standardnih tečajeva, gdje program često ostaje statičan bez obzira na različite sposobnosti učenika, instrukcije su fleksibilne i prilagodljive. Bilo da vam je potrebna pomoć u konverzacijskom engleskom, pisanju, gramatici ili nekoj specifičnoj tematici, instruktor može prilagoditi materijale i metode upravo vama.
 2. Učinkovitost i brzina napretka
  S obzirom na intenzivniju interakciju između instruktora i učenika, instrukcije često omogućuju brži napredak. Svaka minuta je maksimalno iskorištena, a individualne sesije osiguravaju da se ne gubi vrijeme na teme koje učenik već razumije.
 3. Osobni odnos i povratna informacija
  Rad s instruktorom na individualnoj razini omogućuje stvaranje povjerenstvenog odnosa. Ovo može biti ključno za motivaciju i samopouzdanje učenika. Osim toga, redovita i trenutna povratna informacija pomaže učenicima da prepoznaju i isprave svoje pogreške te učinkovitije usvajaju novo znanje.
 4. Specifični ciljevi i potrebe
  Bilo da se pripremate za međunarodni ispit, želite poboljšati svoj poslovni engleski ili se jednostavno želite pripremiti za putovanje u englesko govorno područje, instrukcije iz engleskog pružaju prilagođene lekcije koje će vam pomoći da postignete konkretne ciljeve.
robotska glava ilustracija

U konačnici, odabir instrukcija iz engleskog jezika predstavlja investiciju u personalizirano, fleksibilno i ciljano učenje.

S pravim instruktorom, ovaj pristup ne samo da će potaknuti vaše jezične vještine, već će i osnažiti vaše samopouzdanje i entuzijazam prema engleskom jeziku.

Kome su namijenjene instrukcije iz engleskog?

Instrukcije iz engleskog jezika osmišljene su kako bi udovoljile širokom spektru učenika, bez obzira na njihove početne vještine, ciljeve ili razloge za učenje.

Evo nekoliko skupina kojima bi ovakav pristup mogao biti posebno koristan:

 • Početnicima: Onima koji tek započinju s učenjem engleskog jezika, instrukcije pružaju čvrste temelje, bilo da je riječ o osnovnom vokabularu, gramatici ili izgovoru.
 • Učenicima i studentima: Za one koji se suočavaju s izazovima u školskim ili fakultetskim programima, instrukcije mogu pomoći u jačanju slabijih područja i pripremi za ispite.
 • Poslovnim profesionalcima: Ako trebate unaprijediti svoj poslovni engleski, bilo za pregovore, prezentacije ili međunarodnu suradnju, instrukcije vam mogu pružiti specifične vještine potrebne za vašu industriju.
 • Putnicima: Pripremate li se za putovanje u englesko govorno područje, instrukcije vam mogu pomoći da steknete samopouzdanje u komunikaciji i razumijevanju lokalne kulture.
 • Priprema za ispite: Ako ciljate na međunarodne certifikate poput IELTS-a ili TOEFL-a, instrukcije vam mogu pružiti ciljanu pripremu i praktične savjete.
 • Za sve željne učenja: Bilo da želite čitati knjige na engleskom, gledati filmove bez titlova ili jednostavno proširiti svoje horizonte, instrukcije iz engleskog mogu vas voditi na vašem jezičnom putovanju.

U osnovi, instrukcije iz engleskog jezika prilagođavaju se individualnim potrebama i ciljevima svakog učenika, čineći ih idealnim izborom za širok spektar osoba željnih usvajanja ili unaprjeđenja znanja engleskog jezika.

odabir avatara ilustracija
učenik u klupi ilustracija

Često postavljana pitanja

Koja je razlika između instrukcija iz engleskog i klasičnih tečajeva engleskog?

Klasični tečajevi engleskog jezika često prate unaprijed postavljeni program i namijenjeni su većim grupama ljudi, dok instrukcije iz engleskog pružaju individualizirani pristup prilagođen specifičnim potrebama svakog učenika.

Kolika je cijena instrukcija iz engleskog?

Cijena instrukcija iz engleskog može se razlikovati ovisno o instruktoru, lokaciji, trajanju sesije i specifičnim potrebama učenika. Generalno, specijalizirane instrukcije ili instrukcije s visoko kvalificiranim instruktorima mogu koštati više. Preporučuje se da se unaprijed raspitate o cijenama i usporedite različite ponude kako biste pronašli najbolju vrijednost za vaš novac.

Koliko traje jedna sesija instrukcija?

Trajanje sesije može varirati, ali uobičajeno traje između 60 i 90 minuta. No, ovo se može prilagoditi ovisno o potrebama i željama učenika.

Koje materijale koriste instruktori tijekom instrukcija?

Materijali se biraju na temelju potreba i ciljeva učenika. Mogu uključivati udžbenike, članke, video zapise, online resurse i mnoge druge materijale prilagođene svakom pojedincu.

Mogu li instrukcije iz engleskog biti održavane online?

Da, mnogi instruktori nude online sesije putem raznih platformi, što pruža fleksibilnost i omogućuje učenje iz udobnosti vlastitog doma.

Kako odabrati pravog instruktora za instrukcije iz engleskog?

Pri odabiru instruktora važno je uzeti u obzir njihovo obrazovanje, iskustvo, recenzije prethodnih učenika i osobnu kompatibilnost.

Je li moguće odabrati specijalizirane instrukcije, kao što su poslovni engleski ili engleski za turizam?

Da, mnogi instruktori nude specijalizirane lekcije prilagođene određenim područjima ili industrijama.

Koliko često trebam pohađati instrukcije da bih vidio napredak?

Iako to ovisi o individualnim ciljevima i trenutnoj razini znanja, mnogi učenici preferiraju minimalno jednu do dvije sesije tjedno za kontinuirani napredak.

Kako mjeriti svoj napredak tijekom instrukcija iz engleskog?

Instruktori obično pružaju redovitu povratnu informaciju, a povremeni testovi ili ocjenjivanje može biti uključeno kako bi se pratio i kvantificirao napredak učenika.

Instrukcije iz engleskog jezika pružaju personalizirani i učinkoviti pristup učenju koji može biti ključan za postizanje jezičnih ciljeva.

Bilo da ste početnik koji želi postaviti čvrste temelje ili napredni govornik koji želi usavršiti određene vještine, instrukcije mogu biti odgovor na vaše jezične potrebe.

S pravim instruktorom i posvećenošću, uspješno učenje engleskog jezika je samo korak dalje.